CORONA VIRUS Update

28-05-2020

Wegens de verplichte sluiting tot 1 juli bieden wij op dit moment geen gratis proeftrainingen aan. Wij zijn 11 mei gestart met het aanbieden van onze TRX en Circuittrainingen in de buitenlucht en gelukkig worden deze ontzettend goed ontvangen. De vraag naar proeflessen is enorm groot echter streven wij naar voldoende ruimte voor onze bestaande leden, tenslotte hebben zij ons al die weken enorm gesteund. Wanneer je bekend bent met TRX Suspension Training of eerder lid bent geweest van TRX Training Leeuwarden is het wel mogelijk je in te schrijven zonder proefles. Houdt wel rekening met een wachtlijst en een uitgestelde startdatum. Vul het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden om lid te worden.

 

31-03-2020

Het wordt een zware tijd mensen, maar dit moet samen toch zeker lukken!
Voor ons heeft de continuïteit van de sportschool absolute prioriteit en hiervoor hebben jullie steun en begrip hard nodig. Wij willen jullie daarom vragen om indien mogelijk jullie lidmaatschap niet per eerst mogelijke beëindigingsdatum op te zeggen! De periode dat jullie niet kunnen trainen gaan wij uiteraard compenseren in de vorm van een tijdelijke tariefsverlaging met ingang van 1 mei 2020. Hoeveel de verlaging per maand is hangt af van de periode dat we gesloten zijn, maar dit willen we natuurlijk in zo kort mogelijke tijd gaan doen. Dit moet met jullie hulp goed komen, samen staan we sterk!

Blijf gezond allemaal.

 

23-03-2020

Beste TRX-ers en sporters,

Op dit moment zijn wij allen, over de hele wereld, getroffen door het Corona virus. We verwachten nog meer vragen over het stopzetten en/of tijdelijk bevriezen van het abonnement en het terugbetalen van de maandelijkse contributie. Door de uitzonderlijke omstandigheden waar we allemaal in zitten nu, hebben wij tijd nodig om hier antwoord op te kunnen geven.

Iedereen wordt hier getroffen en we zijn meer dan ooit had afhankelijk van elkaar. We hopen oprecht dat wij de relatie met al onze leden kunnen behouden en we straks weer gezond samen komen. TRX Training Leeuwarden onze trots, waar iedereen zichzelf kan en mag zijn, waar vriendschappen ontstaan en met heel veel liefde en passie wordt gesport en getraind.

We willen jullie vragen om geduld, begrip en loyaliteit. Jullie zorgen ervoor dat wij kunnen bestaan en dat het sportaanbod hoog blijft. Wij hebben jullie steun en begrip in deze onzekere periode ontzettend hard nodig.