CORONA VIRUS MAATREGELEN

 

Beste TRX-ers en sporters,

Op dit moment zijn wij allen, over de hele wereld, getroffen door het Corona virus. We verwachten nog meer vragen over het stopzetten en/of tijdelijk bevriezen van het abonnement en het terugbetalen van de maandelijkse contributie. Door de uitzonderlijke omstandigheden waar we allemaal in zitten nu, hebben wij tijd nodig om hier antwoord op te kunnen geven.

Iedereen wordt hier getroffen en we zijn meer dan ooit had afhankelijk van elkaar. We hopen oprecht dat wij de relatie met al onze leden kunnen behouden en we straks weer gezond samen komen. TRX Training Leeuwarden onze trots, waar iedereen zichzelf kan en mag zijn, waar vriendschappen ontstaan en met heel veel liefde en passie wordt gesport en getraind.

We willen jullie vragen om geduld, begrip en loyaliteit. Jullie zorgen ervoor dat wij kunnen bestaan en dat het sportaanbod hoog blijft. Wij hebben jullie steun en begrip in deze onzekere periode ontzettend hard nodig.

Harry en Georgia

TRX Training Leeuwarden

 

 1. Hoe lang blijft TRX Training Leeuwarden gesloten?
  We zullen op last van de overheid in ieder geval gesloten blijven tot 6 april. Afhankelijk van hoe de situatie zich verder ontwikkelt kan deze datum veranderen.

 

 1. Krijg ik mijn lidmaatschapsgeld terug terwijl TRX Training Leeuwarden gesloten is?
  We zijn verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. Deze situatie is voor ons ook onbekend. We laten ons informeren door de overheid en de branchevereniging. Zodra wij meer informatie hebben zullen wij dit op de website www,trxtrainingleeuwarden.nl publiceren.

 

 1. Kan TRX Training Leeuwarden mijn lidmaatschap niet gewoon bevriezen tijdelijk stopzetten?
  Op basis van de huidige situatie kunnen we uw lidmaatschap helaas niet zomaar bevriezen. We zijn verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken. We willen jullie voor nu heel graag vragen om begrip en loyaliteit.

 

 1. TRX Training Leeuwarden hanteert automatische incasso. Hoe gaat dit rond 1 april zijn terwijl TRX Training Leeuwarden dicht is?
  Ja dat klopt, ook op 1 april wordt automatisch geïncasseerd. Wij zijn ons bewust van dit ongemak voor onze leden, wij vinden dit erg vervelend. Wij spreken jullie aan op jullie loyaliteit en vragen om begrip hiervoor. Wij zullen jullie de komende weken informeren over compenserende maatregelen via de website. Het is voor ons ook een vraagteken of de sluiting wordt verlengd na 6 april en/of/wanneer de overheid de compenserende maatregelen voor fitnessclubs treft. Wij hopen op jullie vertrouwen dat wij deze kwestie integer zullen afhandelen.

 

 1. Ik wil mijn lidmaatschap bij TRX Training Leeuwarden per direct opzeggen, kan dat?
  Wat jammer om te horen dat je het lidmaatschap op wilt zeggen! Door de huidige situatie kunnen we het lidmaatschap niet per direct opzeggen. Wij kunnen op dit moment niet anders dan de reguliere opzegvoorwaarden hanteren.