BODYSUPPORT LEEUWARDEN

Met het voedingsprogramma Body Support ben je slimmer bezig. Of je nu wilt afvallen, op gewicht blijven of het maximale uit je training wilt halen. Door een uitgekiend eetpatroon verbrand je meer, krijg je meer energie en blijf je beter in balans. Body Support is geen dieet het is een manier van opnieuw leren met voeding om te gaan.

De kracht van gezond afvallen zit niet in zoveel mogelijk gewichtsverlies in zo min mogelijk tijd. Bodysupport legt de focus op leefstijl en verantwoord afvallen. Tijdens het programma kom je erachter wat jouw lichaam nodig heeft om je doel te bereiken en hoe je het resultaat kunt vasthouden. De dagmenu’s worden volledig afgestemd op doelstelling en trainingsfrequentie. Dit doen wij met veel zorg en met normale producten uit de schijf van vijf. We gebruiken geen maaltijdvervangers, shakes of repen, dus het hele gezin kan gewoon aan dezelfde tafel en uit dezelfde pan blijven eten.

Met de eetdagboekjes en de caloriechecker zijn de eetschema’s volledig aan te passen waardoor eten weer leuk wordt. En als je wilt is het zelfs mogelijk om je eigen producten in te voeren…. Leer en variëer!

Wil je weten welk Bodysupportprogramma het beste bij je past of wil je meer informatie over Slimmer Afvallen, Slimmer in Balans en Slimmer in Vorm neem dan gerust contact met ons op. Het Muscle-Up programma staat voor de sporter die kracht uitstraalt en al weet wat trainen betekent. Wil je eerst meer lezen over de Slimmer Bezig programma’s van Bodysupport kijk dan ook nog even bij www.bodysupport.nl

BODYSUPPORT
VOOR LEDEN

excl. kosten sportabonnement
BODYSUPPORT
-11 wk 99 euro
-14 wk 139 euro
MUSCLE UP
-6 wk 39.95
Inclusief professionele wegingen en evaluaties

NIET LEDEN

BODYSUPPORT
-Inclusief sporten en professionele wegingen 12 wk 169 euro
-Exclusief sporten incl. professionele wegingen 14 wk 179 euro
-On-line 14 weken 149 euro
MUSCLE UP
-Incl. professionele wegingen 6 wk 89 euro
-On-line 6 weken 79 euro
Bij alle onlineprogramma's stuur je ons wekelijks een update van je gewicht en vetpercentage