ABONNEMENTEN EN TARIEVEN

Bij TRX Training Leeuwarden heb je keus uit een aantal lidmaatschapsvormen. Ben je bijvoorbeeld een seizoensporter of wil je niet gebonden zijn aan een lange looptijd dan raden we je het lidmaatschap met een vaste periode van 6 maanden aan. Wanneer je tussentijds toch het lidmaatschap wilt upgraden dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Vul een inschrijf/wijzigingsformulier in en wij passen het per direct voor je aan. De wijzigingsdatum is dan de nieuwe startdatum van het nieuwe abonnement. Wanneer wij je aanmelding hebben ontvangen, sturen we je uiterlijk de volgende werkdag de inlog instructies voor de lessenplanner. Wil je je graag aanmelden of een wijziging doorgeven? Stuur ons dan snel een bericht en we zorgen ervoor dat je het formulier met de startinformatie uiterlijk de volgende werkdag binnen hebt.

LIDMAATSCHAP 6 MAANDEN

Tarieven nieuwe abonnementen vanaf 01-10-2022.

  • Groepsles 1x p.w 26 euro p/m
  • Groepslessen 2x p.w 30 euro p/m
  • Groepslessen incl. individuele vrije Fitness 39.50 euro p/m

 

LIDMAATSCHAP 12 MAANDEN

  • Groepslessen 32 euro p/m (max. 3 reserveringen p.w piekuren)
  • Groepslessen incl. individuele vrije Fitness 34.50 euro p/m

Aanmeldformulier download (PDF)

EXTRA INFO

Na de overeengekomen vaste periode van 6 of 12 maanden zijn alle lidmaatschappen maandelijks opzegbaar. We brengen je geen inschrijfkosten of borg in rekening. Wanneer je het lidmaatschap wilt beëindigen vragen we je alleen rekening te houden met 1 kalendermaand opzegtermijn, waarbij de maand van opzegging niet wordt meegerekend.

Je betaald bij TRX Training Leeuwarden altijd per volledige kalendermaand middels automatische incasso. Verder is het uiteraard van belang om de Algemene voorwaarden en huisregels door te nemen. Dan weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. No nonsense, helder en duidelijk!