OOK AAN DE SLAG MET DE TRX? LEUK!

Ben je op zoek naar een manier om je training afwisselend en uitdagend te houden? Hoog tijd om eens kennis te maken met de Total Body Resistance van TRX Training Leeuwarden. Misschien heb je al eens foto’s op social media voorbij zien komen of iemand enthousiast over TRX horen vertellen. Wij laten je graag zelf ervaren wat een effectieve total body workout met je kan doen. Één van de grote voordelen van trainen met de TRX is dat het niet moeilijk of ingewikkeld is. Iedereen op elk fitness niveau kan trainen met de TRX. Van mensen die zich fitter willen voelen, er beter uit willen zien, tot de topatleet. Ook voor mensen met rugklachten of mensen die herstellende zijn van een blessure is de TRX perfect.

TRX Training Leeuwarden is o.a.  gespecialiseerd in het verzorgen van uitdagende en effectieve Large/ Small Group TRX Trainingen en TRX-PT. Onder begeleiding van 1 of 2 instructeurs werk je 30 minuten aan kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit. TRX Training Leeuwarden werkt uitsluitend met gecertificeerde TRX instructeurs die keer op keer alles uit de kast trekken om jou een uitdagende training te bezorgen en je met een voldaan gevoel naar huis te laten gaan.

WAAR MOET JE NOG MEER AAN DENKEN?

Trek gemakkelijk zittende sportkleding aan en (indoor) sportschoenen, deze mogen beslist niet buiten zijn gedragen. Niet vergeten: een fles/bidon met water en een handdoek, want we weten zeker dat je gaat zweten!