FLEXIBEL RESERVEREN

 

Met de  online sportplanner ben je niet gebonden aan een bepaalde dag of tijdstip. Je reserveert zelf heel eenvoudig jouw favoriete training(en) op basis van beschikbaarheid en type abonnement. De groepslessen duren 30 min, waarna er 15 minuten wissel- en schoonmaaktijd is, voordat de volgende groep kan beginnen.

Heb je een abonnement voor 1x per week trainen, dan mag je maximaal 1 training per week reserveren,  2x per week maximaal 2x per week. Heb je een onbeperkt groepslessen abonnement dan geldt een fair use policy van maximaal 3 reserveringen per week. Je mag natuurlijk altijd deelnemen als er voldoende plaats is of individueel/zelfstandig GO trainen. Neem contact met ons op wanneer je geen inloggegevens meer hebt of bent vergeten.

WAAR MOETEN WE ONS AAN HOUDEN!?

Zorg voor jezelf en elkaar en houd je aan de hygiëne richtlijnen. De intekenlijsten bij binnenkomst gelden voor alle bezoekers/sporters, zowel voor de groepslessen als de individuele sporter in de fitnesszaal. Gebruik van een handdoek tijdens het sporten is verplicht en natuurlijk maakt iedereen na gebruik het materiaal en/of toestel schoon met de daarvoor bedoelde desinfectiemiddelen.