OVER ONS

Waarom TRX Training? TRX is een op eigen lichaamsgewicht gebaseerde vorm van fitness en geschikt voor iedereen. Je traint kracht, balans, flexibiliteit en kern stabiliteit.

 “Back to Basics” geen fitnessapparaten, maar trainen met je eigen lichaamsgewicht, 2 banden (de TRX) en het 30 minuten opnemen tegen de zwaartekracht.

TRX Training Leeuwarden is vanaf 2011 gespecialiseerd in het verzorgen van uitdagende en effectieve Large/ Small Group TRX Trainingen en TRX-PT.

Alle trainingen worden verzorgd door de officieel TRX Training gecertificeerde instructeurs en bedrijfseigenaren Georgia en Harry Thibaudier. Naast de trainingen zijn zij het aanspreekpunt op het gebied van voeding en training. Daarbij zijn ze zelf nog altijd actief in het krachthonk en dagelijks op de fitnessvloer te vinden.

Harry Thibaudier is vanaf 1987 werkzaam als fitnessprofessional. Als wedstrijdatleet heeft hij menige nationale en internationale bodybuildingtitels weten te behalen. Georgia besloot in 2007 voor een carrièreswitch naar de fitnessbranche. Vorig jaar september maakte zij op 51 jarige leeftijd haar debuut als wedstrijdatlete en won verschillende titels in de dames Master Figure Klasse bij Sigi New Face Classic en de NPC-Benelux 2021.